Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 06
  Сайт Бабич

  Підтримання постійного взаємозв’язку з виборцями є одним із найважливіших завдань кожного народного депутата. Тільки виборці можуть своєчасно донести до народного депутата суть проблем, які потрібно вирішувати у терміновому порядку. 
  Наразі у еру Інтернету, коли кожен громадянин має можливість слідкувати за діяльністю органів державної влади, своєчасно отримувати необхідну інформацію з електронних д ... Читать дальше »
Просмотров: 395 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 06.06.2013 | Комментарии (0)

День захисту дітей Великописарівщина зустріла футбольним святом. 8 футбольних команд із шкіл району, а саме: діти  до 17 років мали можливість продемонструвати гарну фізичну підготовку та вправність у цьому виді спорту. У сучасному суспільстві прослідковується тенденція до інтернет-залежності. Підростаюче покоління з кожним днем все більше часу проводить у соціальних мережах, де пропагуються інші ідеали, інший спосіб життя… Більшість підлітків після школи проводить свій вільний час за комп’ютером, мало рухаючись. Чому так відбувається? Бо немає належних умов для альтернативного проведення дозвілля. Створення умов залежить від кожного з нас - і ми повинні об’єднати свої зусилля заради майбутнього покоління. Тільки так наші діти зможуть отримати шанс бути здоровими. Ось чому футбол починається з кожного із нас. ... Читать дальше »
Просмотров: 515 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 06.06.2013 | Комментарии (0)