Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 03
Артек
Фінал десятого, ювілейного конкурсу «Таланти багатодітної родини» відбувся в Міжнародному дитячий центр «Артек». Переможці обласних конкурсів приїхали на берег Чорного моря поспілкуватись, продемонструвати свої таланти.

Сумщину представляли 25 дітей з різних куточків нашої області (15 дітей) та 10 – міста Суми. Проживання у таборі «Янтарный», конкурсні змагання, навчання в артеківській школі, екскурсії визначними місцями Криму, у тому числі до Палацу Суок – для дітлахів це був справжній феєрверк незабутніх вражень.

... Читать дальше »
Просмотров: 403 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 03.06.2013 | Комментарии (0)

праздник
В день святкування Міжнародного Дня захисту дітей, яке відбулося 1червня цього року на дитячому майданчику, що знаходиться на площі Леніна Глухівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з комсомольцями – волонтерами міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та Комуністичною партією України провів розважально–ігрову програму для дітей  «Я твій друг і ти мій друг!»

На свято до дітей завітали казкові персонажі, які проводили з ними вікторини, ігри та конкурси: «Шалена куля», «Заборонений рух», «Відгадай картинку», «Рухлива естафета» та ін.

 Діти грали, розважалися, перемагали ... Читать дальше »
Просмотров: 428 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 03.06.2013 | Комментарии (0)