Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 6 » Футбол у кожному із нас
13:29
Футбол у кожному із нас
День захисту дітей Великописарівщина зустріла футбольним святом. 8 футбольних команд із шкіл району, а саме: діти  до 17 років мали можливість продемонструвати гарну фізичну підготовку та вправність у цьому виді спорту. У сучасному суспільстві прослідковується тенденція до інтернет-залежності. Підростаюче покоління з кожним днем все більше часу проводить у соціальних мережах, де пропагуються інші ідеали, інший спосіб життя… Більшість підлітків після школи проводить свій вільний час за комп’ютером, мало рухаючись. Чому так відбувається? Бо немає належних умов для альтернативного проведення дозвілля. Створення умов залежить від кожного з нас - і ми повинні об’єднати свої зусилля заради майбутнього покоління. Тільки так наші діти зможуть отримати шанс бути здоровими. Ось чому футбол починається з кожного із нас.



Цими днями вісім шкільних команд із Великописарівської, Кириківської, Ямненської, Рябинівської, Добрянської, Яблучанської загальноосвітніх шкіл і двох команд Правдинської школи-інтернату, зійшлися на цей турнір на стадіоні Кириківської школи.

У фінальному поєдинку зустрілись учні з Великописарівської ЗОШ ім. Середи та Правдинської школи-інтернат (команда № 1). Перемогу одержали великописарівчани.
футбол 2
За  III – IV  місце змагалися команди Рябинівської та Кириківської шкіл. Основний час закінчився з рахунком 3:3. У серії післяматчевих пенальті перемогла Рябинівська школа. Друге місце посіла команда Кириківської школи-інтернат (команда №1).

Переможці отримали кубок за I місце, інші команди - нагороджені грамотами. Всіх уболівальників та членів команд місцеві комcомольці частували солодкою ватою та питною водою.

футбол 3
Діти – майбутнє України. Вони повинні мати усі можливості, щоб займатися спортом та фізичним тренуванням, адже молодь має бути здоровою.


Великописарівський районний комітет КПУ

Просмотров: 516 | Добавил: kpu-yampil | Теги: КПУ, футбол, Велика Писарівка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]