Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 3 » ФІНАЛ КОНКУРСУ «ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ» - РАДІСТЬ, ПОДАРОВАНА ДІТЯМ
15:59
ФІНАЛ КОНКУРСУ «ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ» - РАДІСТЬ, ПОДАРОВАНА ДІТЯМ
Артек
Фінал десятого, ювілейного конкурсу «Таланти багатодітної родини» відбувся в Міжнародному дитячий центр «Артек». Переможці обласних конкурсів приїхали на берег Чорного моря поспілкуватись, продемонструвати свої таланти.

Сумщину представляли 25 дітей з різних куточків нашої області (15 дітей) та 10 – міста Суми. Проживання у таборі «Янтарный», конкурсні змагання, навчання в артеківській школі, екскурсії визначними місцями Криму, у тому числі до Палацу Суок – для дітлахів це був справжній феєрверк незабутніх вражень.

Запам’яталося дітям святкування Дня піонерії 19 травня. Це було грандіозно! Від факелу, що його передавали від загону до загону, Катерина Самойлик, яка, до речі, є мамою цього дитячого фестивалю, запалила велике піонерське багаття. А яке ж багаття без піонерських пісень – лунали вони у 800 голосів!
Артек 2
У заключному гала-концерті 22 травня взяли участь і юні талановиті сумчани: Євгеній та Тимофій Лях, Антоніна та Ірина Мандзюк, Анастасія Нарожиленко, Дмитро Ярощук, Вікторія Швець. Талановиті діти з усієї України, переможці та лауреати перших конкурсів, у тому числі й представники Сумщини Михайло Гнатюк та Катерина Латкіна, - це справді неперевершене шоу.

Додому щасливі діти поверталися з щедрими подарунками від Компартії України: у величезних пакетах - набори канцтоварів, ігри, книги – про «Артек» у всіх залишаться тільки найкращі враження.

Відкриємо ще одну таємницю: 1 вересня ці діти отримають на святкових лінійках у своїх навчальних закладах Грамоти за підписами міністра соціальної політики Наталії Королевської та Катерини Самойлик. А їхні батьки – Подяки від лідера Компартії України Петра Симоненка за виховання таких чудових дітей.

Віра ПІВНЕНКО, голова Сумської обласної організації  Всеукраїнської Спілки жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України»


Просмотров: 403 | Добавил: kpu-yampil | Теги: КПУ, АРТЕК | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]