Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 18 » У відношенні «свободівця», котрий зруйнував пам'ятник Леніну, порушили кримінальну справу
12:24
У відношенні «свободівця», котрий зруйнував пам'ятник Леніну, порушили кримінальну справу
   За руйнування пам'ятника В. Леніну проти депутата від ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка співробітниками Охтирського міськвідділу МВС було відкрите кримінальне провадження за ст. 296 КК України "хуліганство".
Про це повідомляє прес-служба відомства.
   За словами правоохоронців, місцеві жителі були обурені безпрецедентним вчинком і називають його вандалізмом.
Нагадаємо, у м. Охтирка, близько 10 прихильників партії "Свобода" на чолі з народним депутатом України Ігорем Мірошниченком зруйнували пам'ятник Леніну.
   "Народний обранець особисто заліз на монумент, повісив трос, а потім за допомогою вантажівки споруда була повалена. На численні попередження міліції про вчинення порушниками хуліганських дій учасники акції не звертали уваги. Спроби правоохоронців припинити порушення порядку завершилися тим, що вантажівка була спрямована у бік варти порядку. Міліція затримала всіх учасників подій і доставила в Охтирський міськвідділ, серед них місцевих жителів не було, проте багато хто приїхав із Києва. Є серед учасників акції і раніше судимі", - зазначили правоохоронці.

http://kpu-nedr.at.ua/
Просмотров: 388 | Добавил: kpu-yampil | Теги: вандалам, кара | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]