Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 26

   Депутати Сумської обласної ради прийняли звернення до начальника СБУ в Сумській області з проханням оцінити дії міського голови Сум Геннадія Мінаєва щодо ситуації зі знесенням пам’ятника Леніну в Охтирці.

Про це повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
    «Враховуючи резонансність заяв, просимо провести аналіз фактів проявів неофашизму в області та надати відповідну правову оцінку діям мера Сум Геннадія Мінаєва, який закликає до незаконних дій, підтримує і підбурює екстремістів до хуліганських вчинків», - йдеться у зверненні.
Приводом для його появи став коментар голови Сумської міської ради Геннадія Мінаєва на його сторінці у Facebook, в якому він підтримав ді ... Читать дальше »
Просмотров: 457 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 26.02.2013 | Комментарии (0)

     Гнев, ненависть, возмущение, презрение. Этими словами можно охарактеризовать настроение жителей  Ахтырки в эти дни. Города на юго-востоке Сумской области, навсегда вошедшего в историю Великой Отечественной войны населенного пункта, где потерпевший  жестокое поражение под Курском, Орлом и Белгородом вермахт не желал смириться с разгромом, продолжал ожесточенное сопротивляться и даже пытался перейти в контрнаступление. В августе 1943-го года город несколько раз переходил из рук в руки. О подвиге его освободителей здесь напоминают Курган боевой славы, Монумент Бессмертия, памятники и мемориалы павшим воинам-героям.

       Не нашлось ни одного жителя, с кем бы мне не пришлось общаться, кто бы одобрил или хотя бы с пониманием отнесся  к поступку г ... Читать дальше »
Просмотров: 429 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 26.02.2013 | Комментарии (0)

          Голова облдержадміністрації Юрій Чмирь озвучив свою позицію щодо зруйнованого пам’ятника Володимиру Леніну в Охтирці.  

         «Якщо ми будемо стимулювати знос пам’ятників архітектури – дійдемо до анархії. Це питання повинна вирішувати громада на референдумі. Люди краще знають: на кого повинні рівнятися їхні діти. Я би поставив монумент воїнам-визволителям Охтирки від фашизму. Це дійсно герої, які варті того, щоб їх шанували, а фашизм – засуджений в усьому світі», – наголосив губернатор. 

        Юрі ... Читать дальше »
Просмотров: 416 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 26.02.2013 | Комментарии (0)