Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 10
     
Народний депутат від фракції Партія регіонів Михайло Чечетов розкритикував свою колегу від фракції "Свобода" Ірину Фаріон.
     "Я вчився в простій школі в Єнакієвому. Зі мною вчилися грузини, євреї, білоруси, молдавани, росіяни, українці. Ніколи не було, щоб хтось когось намагався якось принизити на національному грунті. А зараз на рівні парламенту представник        "Свободи" Фаріон євреїв називає жидами. Ви вдумайтеся: жидами називає! Це ж як треба принижувати людей", - сказав Чечетов.
Просмотров: 373 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 10.02.2013 | Комментарии (0)

   Вікторія Бабич звернулась до Тростянецької районної державної адміністрації з вимогою надати пропозиції до Сумської обласної державної адміністрації для вирішення питання щодо ремонту вулиць в селах Люджа та Кам’янка Тростянецького району.
   Зазначені пропозиції необхідно подати для надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам відповідно до порядку затвердженого КМУ.
    «На сьогодні ведуться роботи з узагальнення переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг  комунальної власності в населених пунктах у межах коштів державних субвенцій, передбачених державним бюджетом України на 2013 рік. Часто буває так, що місцеві райдержадміністра ... Читать дальше »
Просмотров: 411 | Добавил: kpu-yampil | Дата: 10.02.2013 | Комментарии (0)