Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Июль » 26 » Заява Президії Центрального Комітету Комуністичної партії України
21:49
Заява Президії Центрального Комітету Комуністичної партії України

Сьогодні, 24 липня 2015 року, міністр юстиції України на спеціально скликаному брифінгові оголосив про підписання наказів щодо заборони комуністичним партіям, що діють в Україні, брати участь у виборах.

Дивує участь у цьому черговому телешоу представників пропрем’єрської антинародної фронтової сили секретаря РНБО, під орудою якого минулоріч розпочалося цинічне антиконституційне переслідування Комуністичної партії України за те, що вона пропонувала конкретні заходи для припинення братовбивчої громадянської війни. До речі, основні положення цих пропозицій нині лежать в основі мінських домовленостей.

Президія Центрального Комітету Комуністичної партії України заявляє, що це є чергове, грубе порушення Конституції України, права громадян висловлювати своє відношення до політичних сил і їх ідеологій на виборах до державних та місцевих органів влади.

Ще у грудні 2014 року 49-й з’їзд нашої партії у «Зверненні до громадськості України» висловив свою стурбованість цинічними порушеннями владою діючих в Україні законів та розгортанням нової хвилі антикомуністичного психозу, нав’язуванням як обов’язкової людиноненависницької націоналістичної ідеології.

З часу державного перевороту в країні встановилася така морально-психологічна обстановка, в якій ніхто не може почувати себе захищеним від свавілля та приниження людської гідності.

Першими хто відчув це свавілля націонал-фашистської влади стала Комуністична партія України, її члени та прихильники.

Рішенням міністра юстиції України сьогоднішня влада в черговий раз показала свою нацистську сутність і підтвердила ту незаперечну історичну істину, що націонал-фашистська і комуністична ідеології є непримиренними і не можуть співіснувати в одній державі.

Своєю лже-боротьбою проти націонал-фашизму, законами про декомунізацію нинішня українська влада насправді реабілітує фашизм і утверджує його ідеологію.

Президія Центрального Комітету Комуністичної партії України заявляє, що, незважаючи на нахабні антиконституційні дії націонал-фашистської влади, комуністи України будуть брати участь в усіх виборах до органів держаної влади і місцевого самоврядування, продовжать активну боротьбу за мир і спокій, за соціальну справедливість, за справжню демократичну і незалежну Україну.

Ми сподіваємось на підтримку виборців нашої праведної боротьби і віримо в торжество зусиль, спрямованих на відновлення прав і свобод комуністів – дійсних патріотів України.

24 липня 2015 року

Просмотров: 458 | Добавил: kpu-yampil | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]