Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 7 » Привітання Володимира Даниленка з 96-ю річницею Великої Жовтневої соціалістичної революції
11:31
Привітання Володимира Даниленка з 96-ю річницею Великої Жовтневої соціалістичної революції

                                                             Шановні співвітчизники!


Від легендарного залпу «Аврори» 7 листопада 1917 року нас відділяють 96 років. Але навіть такий великий часовий відрізок не може применшити роль події, що відбулася. Адже тоді шляхом революції було змінено на десятиліття устрій великої країни. Більше того, змінилася карта світу і за першою у світі державою справжнього народовладдя, до якого відкрив шлях Великий Жовтень, пішли інші, будуючи суспільства миру, рівності і соціальної справедливості. І за плином часу ніколи не забудуться великі справи Радянської держави, найвищою цінністю якої була людина.

Проживши більше двох десятиліть при диктатурі капіталізму, ми побачили неспроможність цього чужого для нас режиму, який неухильно призводить до повної розрухи, нівелюванню справжніх цінностей та досягнень радянського народу у нелегкі повоєнні роки.

Історія вже вкотре доводить значимість ідеалів Великого Жовтня – звільнення трудящих від експлуатації та гноблення, утвердження рівноправ’я і справедливості.

Комуністична партія була і залишається спадкоємицею Великого Жовтня. На її червоних знаменах накреслені ідеї Великої Жовтневої соціалістичної революції: мир, справедливе суспільство, і загальнолюдські цінності. І вони – в серцях людей! Ми, члени Компартії України, у нинішній неспокійний час, глибоко переконані: майбутнє – за світлом Великого Жовтня! І ми кличемо під наші знамена всіх, кому не байдуже майбутнє дітей і онуків: об’єднуймось заради добра і справедливості нинішнього і наступних поколінь!

Зі святом вас, товариші, 96-ю річницею Великої Жовтневої соціалістичної революції!

Перший секретар 
Сумського ОК КПУ                                                    В.А. Даниленко
Просмотров: 428 | Добавил: kpu-yampil | Теги: Привітання | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]