Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 41

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Декабрь » 28 » Из кризиса – за счет олигархов
22:38
Из кризиса – за счет олигархов

26 декабря на заключительном пленарном заседании очередной сессии Сумского городского совета среди других вопросов было "Звернення Сумської міської ради до Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б.". В нем выражается протест против намерения Кабинета Министров Яценюка в бюджете на 2015 год значительно ухудшить социальные показатели. 
Депутатом-коммунистом Владимиром СОЛОБАЕВЫМ было внесено дополнение, поддержанное 45-ю депутатами горсовета и принятое в окончательном варианте: 
"Всі ці наміри ("збільшення податкової частини і зменшення соцвиплат для простого населення" ред.) свідчать про те, що влада має намір вирішити свої проблеми за рахунок абсолютної більшості знедолених і обкрадених громадян, яка складає більш як 90% населення. Олігархи ж знову залишаються в тіні. 
Це протирічить тим принципам соціальної справедливості, які були започатковані на Майдані у 2014 році та вимогам численних акцій протесту громадян проти наступу на їх соціальні права. 
Ми вимагаємо від Вас ("Гройсмана В.Б." ред.) не підтримувати у Верховній Раді ці антинародні наміри Кабінету Міністрів і вирішувати проблеми виходу з економічної кризи за рахунок олігархів".


Сумский городской комитет КПУ

Просмотров: 313 | Добавил: kpu-yampil | Теги: кризис Олигархи | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]